Joseph Brant Hospital Foundation Digital Donor Wall

The Joseph Brant Hospital Foundation sought to recognize each one with various digital donor wall installations throughout the new tower.

Envision designed, built and installed various static and digital donor recognition spaces throughout the new hospital, culminating in a signature digital donor wall that serves as the centerpiece of the tower’s main atrium.


The donor wall design features a large-scale, 24-screen digital wall that wraps around a key corner of the tower’s lobby and feeds into a permanent, static wall that commemorates the donors who supported the capital campaign. The installation boasts natural sunlight and features a tribute to Joseph Brant, the Hospital’s namesake — ultimately creating a timeless, functional piece of art in the heart of the new tower.

Project Gallery